Toiminta

Lippukunnan toiminta tapahtuu erilaisissa ryhmissä. Ryhmillä on viikoittain kokouksia, jotka kestävät tunnista puoleentoista. Kokoukset pidetään yleensä kololla, mutta usein seikkaillaan myös lähimetsissä ja rannalla. Viikoittaisten kokousten lisäksi pari kertaa kaudessa järjestetään ryhmien omia viikonloppuretkiä. Koko Kipin yhteisiä tapahtumia ovat joulu-, pääsiäis- ja kesäleirit sekä lippukunnan syntymäpäiväjuhlat marraskuussa. Unohtaa ei sovi myöskään purjehduksia, olivat ne sitten ryhmän iltapurjehduksia, viikonloppukeikkoja taikka kesällä olevia pidempiä matkapurjehduksia (lisää täällä)

Kesäleiri

Monen mielestä parasta partiossa. Aurinkoa, metsää, usein rantaa ja aina rajattomasti ohjelmaa. Välillä leireillään oman lippukunnan voimin, usein Espoonlahden muiden lippukuntien kanssa ja välillä isommillakin leireillä.

Tänä kesänä tarpojat ja sitä vanhemmat pääsevät kokemaan Suomen suurimman partioleirin Roihun, joka järjestetään Hämeenlinnan Evolla!
Sudenpennut ja seikkailijat pääsevät nautiskelemaan kesästä Kipin omalla (vielä nimeämättömällä) suse-leirillä.

2009 Väiski (EPT)
2010 Napa'10 (Kipin oma)
2011 Saraste (PäPa)
2012 Kuikaus (ELLI)
2013 Tammileiri (sudarit ja seikkailijat, L-SP) ja Satahanka (SP)
2014 Väiski (EPT)
2015 Elämys (ELLI)
2016 Roihu(SP) / Suseleiri (Kipin oma)

 

Jouluretki

Joulukuun alun viikonloppuretki, jolla perinteisesti ratkotaan outoja mysteereitä. Tapana päättyä hyvin, ja pukkikin saapunut yleensä paikalle.

Pääsiäisleiri

Pyhäputken ansioista usein kolmen yön reissuna järjestettävä leiri. Kevätmenoa ja omat munaturnajaiset.

Syntymäpäivät

Espoonlahden kirkolla marraskuussa järjestettävä juhlallinen tilaisuus, jossa jaetaan vuoden aikana suoritetut vaihe- ja luokkamerkit. Täytekakkua, kahvia ja ryhmien esittelyt. Vanhemmat ja kaverit tervetulleita!

Veneidenpesut

Lisää johtajien omaa ohjelmaa. KLV:n yhteisnostoissa jynssäämme painepesureilla veneidenpohjia. Vuoden tärkein varainhankintatapahtuma.

Vuosikokous

Lippukunnanjohtajan lihanuija heiluu Espoonlahden kirkolla helmi-maaliskuussa. Tarkastellaan mennyttä vuotta ja ihmetellään uutta. Täällä hyväksytään viralliset asiat ja valitaan uusi lippukunnanjohtaja sekä hallitus.

Lösölösö

Sitä tyypillisintä Kipiä! Ainoastaan johtajille tarkoitettu viikonloppuretki tammikuussa. Salaista ohjelmaa perjantain, leppoisaa löhöilyä lauantai ja lopuksi Suuri Kokous, tehtävät vaihtavat tekijöitä.